ПОЖАРНА ТЕХНИКА ООД

image
icon
icon
icon
icon

Услуги

ПОЖАРОГАСИТЕЛНА ДЕЙНОСТ

ОСИГУРЯВАНЕ НА ПОЖАРНА ОХРАНА

Осигуряване на ПОЖАРНА ОХРАНА - 8, 12 и 24 часови дежурства с личен състав и пожарен автомобил. Създаване на обектова пожарна служба за пожарогасителна дейност на територията на обекти - 24 часови дежурства с личен състав и пожарни автомобили. Дружеството ни притежава разрешително № 669/31.05.2017 г. за извършване на пожарогасителна дейност на територията на Република България.

Осигуряване на ПОЖАРНА ОХРАНА на мероприятия с масово пребиваване на хора - концерти, спектакли, шоупрограми, спортни и развлекателни мероприятия.

Осигуряване на ПОЖАРНА ОХРАНА на филмови продукции, телевизионни предавания, сериали, реклами.

Осигуряване на ПОЖАРНА ОХРАНА на масови мероприятия. Осигуряване на ПОЖАРНА ОХРАНА на мероприятия при огневи и други дейности с повишен риск от възникване на пожар, обучение за работа с пожарогасители, пожарни шлангове и практическо пожарогасене, участие при провеждане на учебна евакуация в обекти.

 

Осигуряване на пожарна охрана на футболни мачове - първа професионална лига, втора и трета професионална лига, купа на България, европейски и клубни турнири и национален отбор - мъже и жени.

 

ЗА ДРУЖЕСТВОТО

ПОЖАРНА ОХРАНА

ВАШИЯТ ЩИТ СРЕЩУ ПЛАМЪЦИТЕ

Фирма ПОЖАРНА ТЕХНИКА ООД е водеща компания на Българския пазар в областа на пожарната и аварийната безопасност.
Дружеството ни разполага със високо квалифициран екип от професионалисти пожарникари за извършване на пожарогасителна дейност на територията на Република България.
Пожарогасителната дейност се осъществяв...

10

години опит

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

осигуряване на пожарна охрана
icon

София, ул. "Андрей Германов" 7

0887 100 112

office@pojarnaohrana.com

Към навигация

Всички полета, обозначени със звездичка са задължителни!

image
image
image
image
image
image